Leģendārais tenisists Rodžers Federers izsenis zināms arī kā viens no izcilākajiem sporta džentlmeņiem un goda vīriem, ar ko iekarojis pasaules atzinību. To viņš tagad apliecinājis vēlreiz, iepriecinot kādu jauno tenisa talantu.

2017. gadā jauns zēns Izjans Ahmads kādā no pasākumiem palūdza Federeru, lai izcilais tenisists turpina spēlēt kādus 8-9 gadus, lai viņš varētu uzspēlēt pret leģendāro šveicieti, kad kļūs par profesionālu tenisistu. Federers solīja to izdarīt, un tagad solījumu pildījis.

"Zizou", kā viņu sauc draugi, tagad trenējas tenisā un ir viens no amerikāņu jaunajiem talantiem U-12 vecuma grupā. Kādu dienu viņam pateica, ka ar treneri būs jādodas uz Cīrihi, lai aizvadītu treniņus. Tomēr tagad 11 gadus vecajam zēnam nebija nojausmas, ka īstenībā pārsteigumu sagādā pats Federers.

Sākumā "Zizou" pārsteidza tenisa centra restorāna darbinieki. Pasniedzot ēdienu, viesmīlis lūdza, vai "Zizou" nav iebildumu, ka ar viņu fotogrāfiju uztaisa menedžere, par ko jaunais tenisists neslēpa patīkamu pārsteigumu. Menedžere vēlāk atklāja, ka ir liela "Zizou" fane un viņai mugurā bija pat krekliņš ar jaunā tenisista attēlu. Pēc brīža pie tenisa kortiem bija sapulcējušies vairāki jaunieši, kuri skandēja "Zizou", par ko jaunais zēns atkal neslēpa izbrīnu un patīkamu pārsteigumu.

Tomēr lielākais pārsteigums sekoja mirkli vēlāk. Tenisa kluba pārstāvji aizveda zēnu uz kortu un sacīja, ka tagad viņš beidzot varēs uzspēlēt pret cienījamu pretinieku. "Šeit ir tavs pārsteigums," sacīja vīrietis, kad kortā ienāca Federers.

Puisis neslēpa emocijas par sagādāto pārsteigumu. "Zizou" uzspēlēja īsu spēli, bet video veidotāji neatklāj, kāds bija spēles rezultāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!