Foto: Ritvars Stankevičs
Trešdienas, 10. augusta, vakarā Dzintaru koncertzālē izskanēja leģendārā dziedātāja Igo jubilejas koncerts "Igo – 60". Piedāvājam ieskatu koncerta norisē.

Uz skatuves kāpa ne tikai pats gaviļnieks, bet arī viņa īpašie viesi – ģitārists Aivars Hermanis un dziedātāja Katrīna Gupalo, bet par pavadījumu rūpējās instrumentālā grupa: komponists un pianists Jānis Strazds, Māris Kupčs (ģitāra), Armands Alksnis (soloģitāra), Aivars Meijers (basģitāra) un sitaminstrumentālists Ainis Zavackis.

Dziedātāja izvēlētā koncerta programma izpelnījās lielu klausītāju piekrišanu un stāvovācijas, un brīžiem zāle dziedāja līdzi, papildinot priekšnesumus un aizkustinot dziedātāju. Šajā vakarā skanēja gan dziesmas no Igo beidzamo gadu programmām "Ūdens", "Zeme" un "Uguns", gan vecie, labie hiti: "Laika dziesmiņa", "Dzeltenās kurpes", "Zīlīte", dziedājums no ZIGMARA Liepiņa rokoperas "Lāčplēsis", "Vēju muzikants", "Cerību laiks", "Nepiesauc, nepasauc mani vēl" u.c.

Nākamie Igo koncerti notiks: 9.septembrī pulksten 19.00 Rojas brīvdabas estrādē, 23.septembrī pulksten 19.00 Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS, 1.oktobrī pulksten 16.00 Ventspils teātra namā "Jūras vārti" un 20.oktobrī pulksten 19.00 Cēsu koncertzālē. Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!