Foto: AFP/Scanpix/LETA
"Nav paredzams, ka viņa izdzīvos" – ar tādu paziņojumu klajā nākuši amerikāņu aktrises Annas Hešas piederīgie. Aktrise pagājušajā piektdienā cieta smagā avārijā, ar savu auto ietriecoties kādā privātmājā, mašīnai pēc tam aizdegoties.

Kā vēsta mediji "Variety" un raidorganizācija BBC, aktrise joprojām atrodas komā kritiskā stāvoklī, un konstatēts, ka viņai ir arī smaga smadzeņu trauma. Hešas ģimene atklājusi, ka ir ļoti maz cerību aktrisei izdzīvot. Patlaban Hešas dzīvība tiekot uzturēta mākslīgi.

"Mēs vēlamies pateikt lielu paldies visiem par laba vēlējumiem un par lūgšanām. Vēlamies pateikties arī medicīnas personālam, lieliskajām medmāsām, kas rūpējas par Annu Grosmena apdegumu centrā Vesthilsas slimnīcā. Diemžēl negadījumā Anna guvusi arī smagu smadzeņu traumu un joprojām atrodas komā kritiskā stāvoklī. Nav paredzams, ka viņa izdzīvos," teikts ģimenes paziņojumā.

Pašlaik tiek noskaidrots, vai Hešas asinsritē varētu būt narkotiskas vielas, kā arī vētīts, kuri viņas orgāni varētu būt dzīvostpējīgi. Kā vēsta "Variety", Heša vienmēr bijusi noskaņota par labu orgānu ziedošanai.

"Annai bija plaša sirds, viņas dāsnais gars aizkustināja visus, kas viņu satika. Par savu dzīves uzdevumu viņa uzskatīja labestības un prieka izplatīšanu. Viņu atcerēsies kā drosmīgu sievieti, un viņas gaismas pietrūks daudziem," pausts paziņojumā.

Jau rakstījām, ka pagājušajā piektdienā Heša ar savu "Mini Cooper" automašīnu lielā ātrumā ietriecās kādā divstāvu privātmājā Losandželosā. Pēc tam auto aizdegās, taču Heša bijusi spējīga komunicēt ar glābējiem. Vēlāk aizvesta uz slimnīcu, un īsi pēc tam veiktās asinsanalīzes provizoriski atklāja narkotiku (iespējams, kokaīna) klātbūtni viņas asinsritē, taču šie dati vēl tiek precizēti, jo pastāv iespējamība, ka tās varētu būt arī kādas zāles, ko viņa saņēmusi tūlīt pēc avārijas.

Losandželosas policijas departaments turpina incidentu izmeklēt.

53 gadus vecā aktrise ir divu bērnu māte. Viņa filmējusies vairākos desmitos kinofilmu, tostarp "Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā", "Sešas dienas, septiņas naktis", "Atgriešanās paradīzē" un citās. Heša arīdzan vadījusi TV šovu kopā ar Elenu Dedženeresu, kā arī pirms diviem gadiem ar panākumiem startēja ASV šovā "Dejo ar zvaigzni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!