Foto: Vida Press
Nedēļu pēc smagas autoavārijas 53 gadu vecumā mirusi amerikāņu aktrise Anna Heša (Anne Heche).

Aktrise, kura filmējusies tādās kinolentēs kā "Donijs Brasko" (1997) un "Psycho" (1998. gada rimeiks), auto katastrofā cieta 5. augustā un kopš tā laika nebija nākusi pie samaņas.

Kā vēsta "The Guardian", sēru vēsti sociālajā tīklā "Instagram" apstiprinājusi aktrises draudzene Nensija Deivisa.

"Debesīs ir jauns eņģelis. Mana mīlošā, mīļā, jautrā, skaistā draudzene ir devusies uz debesīm. Man viņas pietrūks un es lološu visas mūsu kopīgās atmiņas," raksta Deivisa.

Jau ziņots, ka Anna Heša 5. augustā cieta smagā avārijā, ar savu auto ietriecoties kādā privātmājā, mašīnai pēc tam aizdegoties. Lai gan aktrise pēc avārijas bija spējīga sarunāties ar glābējiem, vēlāk viņas stāvoklis kļuva kritisks un Hešas dzīvība tika uzturēta mākslīgi. Viņas ģimene pauda ka aktrisei ir maz cerību izdzīvot un viņas dzīvība tiek uzturēta, lai noskaidrotu, vai viņas orgāni ir derīgi transplantācijai.

53 gadus vecā aktrise ir divu bērnu māte. Viņa filmējusies vairākos desmitos kinofilmu, tostarp "Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā", "Sešas dienas, septiņas naktis", "Atgriešanās paradīzē" un citās. Heša arīdzan vadījusi TV šovu kopā ar Elenu Dedženeresu, kā arī pirms diviem gadiem ar panākumiem startēja ASV šovā "Dejo ar zvaigzni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!