Foto: Publicitātes attēli/Vida Press
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Pret aktieri Daugaviņu sākts kriminālprocess un piemērota policijas uzraudzība

Foto: Publicitātes foto

Pret aktieri Andri Daugaviņu, kuru kinofani vislabāk atceras kā kolorīto krāpnieku Hariju filmā "Kriminālās ekselences fonds", izvirzīta apsūdzība par naudas piesavināšanos un izšķērdēšanu, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Olgai Kambalai Turcijas ārsti atsaka plastisko operāciju

Foto: Privātais arhīvs

Pavisam negaidīti – vismaz sākuma etapā – noslēgušies Kaspara Kambalas kundzes Olgas plaši izreklamētie plāni ķirurģiski uzlabot savu deguna un krūšu formu Turcijas klīnikā. Kambalai operēšanās atteikta.

Lasīt vairāk

Nedēļu pēc smagās autoavārijas mirusi aktrise Anna Heša

Foto: Vida Press

Nedēļu pēc smagas autoavārijas 53 gadu vecumā mirusi amerikāņu aktrise Anna Heša (Anne Heche).

Lasīt vairāk

Pusotru gadu pēc nāves atklājas, kādos apstākļos dzīvojis 'Glābējzvana' Skrīčs

Foto: Kadrs no video/Vida Press

Nule tikusi pārdota privātmāja, kurā dzīvoja aktieris Dastins Daimonds – viņu pasaulē vislabāk atceras kā naivo jokupēteri Skrīču no seriāla "Glābējzvans". Daimonds devās mūžībā pērnā gada februārī, un atklātībā nonācis tas, kā problēmu māktais vīrietis dzīvoja, vēsta "New York Post".

Lasīt vairāk

Modes dāma Maija Silova kļuvusi par norvēģu uzņēmēja sievu

Foto: Publicitātes foto

Ietekmīgā influencere, modes un stila smalkumu pazinēja Maija Silova apprecējusies, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Pēkšņi beidzies Kimas Kardašjanas un Pīta Deividsona mīlasstāsts

Foto: Vida Press

Pēc deviņu mēnešu romāna savas attiecības izbeiguši sabiedrības dāma Kima Kardašjana un komiķis Pīts Deividsons. Pāris šķīries uz draudzīgas nots, ziņo CNN.

Lasīt vairāk

Kāzām pošas aktieru pāris Liene Sebre un Ģirts Liuziniks

Foto: Privātais arhīvs

Šomēnes par precētu pāri kļūs Latvijas Nacionālā teātra aktrise Liene Sebre un viņas mīļotais cilvēks, šobrīd no aktīvām gaitām teātrī aizgājušais Ģirts Liuziniks, ziņo dzīvesstila žurnāls "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

50 gadu vecumā apprecējies slavenais riteņbraucējs Lenss Ārmstrongs

Foto: Privātais arhīvs

Bijušais riteņbraucējs, amerikāņu sportists Lenss Ārmstrongs otro reizi iestūrējis laulības ostā – par viņa sievu kļuvusi labdarības projektu vadītāja Anna Hansena, ar kuru velobraucējs draudzējas jau 14 gadus.

Lasīt vairāk

Foto: Pagalmā Brīvības ielā ballējas reklāmisti un viņu draugi

Foto: Renars Koris

Pagalmā Brīvības ielā 40 aizvadīts pirmais reklāmas industrijas "B40 festivāls", kas šogad veltīts jaunas integrētās komunikācijas grupas "B40" izveidei, kā arī reklāmas aģentūras "NORD DDB" pārtapšanai par "MAGIC", portālam "Delfi" pavēstīja reklāmists Andris Rubīns.

Lasīt vairāk

Vēdu apoloģēta Kuģa otrais dēls nosaukts par Atulu Krišnu

Foto: Publicitātes foto

Ezotēriķis, krišnaīts, vēdisko zinību apoloģēts un TV šovu varonis Uģis Kuģis nesen sagaidīja piedzimstam otro dēlu. Šova "Ģimene burkā" ietvaros Kuģis un viņa sieviņa Linda publiskojuši mazulim doto vārdu, kas – tāpat kā vecākā dēla vārds – ir latvieša ausij neparasts.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!