Foto: Publicitātes foto
Pēc vairāku mēnešu ēkas renovācijas un modernizācijas durvis vērs jauns tirdzniecības centrs "Augusts", kas atradīsies Rīgā, Andreja Saharova ielā 30.

Projekta realizētāji un attīstītāji ir nekustamā īpašuma uzņēmums SIA "River Properties". Ēkas kopējā platība sasniedz 20,8 tūkstošus kvadrātmetrus, savukārt iznomājamā platība ir 10,3 tūkstoši kvadrātmetri.

Tirdzniecības centram ir trīs enkurnomnieki – Pļavnieku tirgus ar vairāk nekā 2300 m2 platību, sporta klubs "Lemon Gym" un apģērbu zīmola veikals "Sinsay". Tāpat tirdzniecības centrā atradīsies aptieku tīkls "Apotheka", specializēto alkoholu veikals "Vynoteka" un citi.

Projekta laikā atjaunota ēkas fasāde, kā arī pārprojektētas un modernizētas ēkas iekštelpas, lai tās būtu pielāgotas tirdzniecības centra nomnieku sastāvam. Turklāt sakārtota un labiekārtota arī tirdzniecības centra teritorija. Tirdzniecības centrā būs pieejamas 292 pazemes autostāvvietas, 70 virszemes autostāvvietas, auto elektrouzlādes stacijas un velovietnes. Plānots, ka centra darba laiks būs no 8:00 līdz 21:00.

"No biznesa viedokļa mums kā uzņēmumam, kas ilgus gadus galvenokārt nodarbojas ar ēku renovāciju, biroju celtniecību un tirdzniecības centru attīstīšanu, šī tirdzniecības centra koncepta attīstīšana ir sava veida izaicinājums, lai konkrētajai vietai atrastu piemērotākos risinājums, dažādu preču un pakalpojumu piedāvājumus plašai interešu un vecuma grupām. Šī projekta realizācijā esam ieguldījuši daudz jaunu radošu ideju par ēkas modernizāciju un pieejamību, lai tā iekļautos kopējā pilsētvides ainavā, un šis centrs kalpotu kā kvalitātes garants. Esam pārliecināti, ka jaunais tirdzniecības centrs veicinās veselīgu konkurenci un nodrošinās šim reģionam trūkstošos pakalpojumus," skaidro nekustamā īpašuma projekta attīstītāja SIA "River Properties" valdes loceklis Ervīns Ivanovskis.

SIA River Properties" ir nekustamo īpašumu attīstītājs, kas strādā ar dažādiem nekustamā īpašuma projektiem Rīgā. Uzņēmuma specialitāte ir pirmskara un koku ēku rekonstrukcija un renovēšana Rīgas centrā un Āgenskalnā, kā arī biroju celtniecība un komerctelpu noma. Pērn "River Properties" īstenojis 77 darījumus par kopumā 11,7 miljoniem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!