Foto: Privātais arhīvs

Nedēļas nogalē bildinājumu no sava mīļotā vīrieša saņēmusi Latvijas labākā šķēpmetēja Madara Palameika – romantiskajā Parīzē, Eifeļa torņa fonā, sportiste teikusi jāvārdu savam puisim, ar kuru draudzējas jau vairākus gadus.

Par skaisto dzīves pavērsienu 35 gadus vecā sportiste savus fanus informēja "Instagram" platformā, publiskojot video, kas tapis bildināšanas brīdī. Parādot saderināšanas gredzentiņu, Palameika vēsta: "Teicu jāvārdu lieliskākajam vīrietim, ko zinu!" Savukārt topošais vīrs šo pašu video gandarīts komentēja lakoniski: "Viņa teica jā!"

Palameikas izredzētais ir 38 gadus vecais Gambijā dzimušais sprinteris Džaisums Saids Ndūrs, kurš kopš 2006. gada sacensībās pārstāv Norvēģiju.

Abi mīlētāji ir trīsreiz piedalījušies Olimpiskajās spēlēs – Ndūrs tajās vienreiz pārstāvēja Gambiju, divas nākamās reizes Norvēģiju. Ndūram arī pieder vairāki Norvēģijas rekordi sprintā.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Palameika ar mīļoto vīrieti dzīvo Mārupē. Sportiste šoruden startē šovbiznesā – viņa ir viena no dejotājām, kas piedalās atjaunotajā TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!