Foto: Renārs Koris

Šoreiz portāls "Delfi Bizness" ciemojas uzņēmuma "Ādažu čipsi" ražotnē, kur jau vairākus gadu desmitus top dažāda veida čipsi.

Tā kā kartupeļu ražas sezonas noslēgums rit pilnā sparā, tad portālam izdevās arī ielūkoties ražas novākšanas procesā un uzzināt vairāk par to, no kādiem kartupeļiem vispār sanāk dzelteni kraukšķīgie čipsi.

Tā kā kartupeļu ražas sezonas noslēgums rit pilnā sparā, tad portālam izdevās arī ielūkoties ražas novākšanas procesā un uzzināt vairāk par to, no kādiem kartupeļiem vispār sanāk dzelteni kraukšķīgie čipsi. 

Publikācijā iespējams aplūkot visu "Ādažu čipsu" ražošanas procesu - sākot no kartupeļu novākšanas laukā līdz pat fasēšanai paciņās. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!