Foto: SIPA/Scanpix/LETA

F-1 komandā "Alfa Romeo" arī nākamajā sezonā turpinās startēt ķīnietis Gvaņju Džou, sportists paziņoja intervijā "Sky Sports F1".

Šosezon Džou aizvada debijas sezonu F-1, un viņš trīs reizes spējis finišēt pozīcijā, kas dod punktus. Kopvērtējumā viņš ar sešiem punktiem ieņem 17. pozīciju. Tikmēr viņa komandas biedrs Valteri Botass ar 46 punktiem ir 10. pozīcijā.

"Komanda ir apmierināta ar manu darbu, es arī esmu priecīgs par paveikto šosezon. Sagaidu vēl daudz veiksmīgu sacensību kopā," teica ķīnietis. "Pirmā sezona bijusi izaicinājums, protams. Mēs cīnāmies par punktiem, kas ir lieliski. Bijuši smagi brīži, bet tas mani padara par spēcīgu braucēju."

Džou un Botass arī nākamajā sezonā būs "Alfa Romeo" braucēji.

Šosezon Silverstonas trasē Džou piedzīvoja iespaidīgu avāriju, kad neveiksmīgas sakritības rezultātā viņa formula apgāzās otrādi un lielā ātrumā ietriecās aizsargbarjerā.

Pirmais pilna laika F-1 braucējs no Ķīnas norādīja, ka viņam vēl ir daudz jāmācās, taču viņš ir pārliecināts par savu darbu. "Nevaru sagaidīt nākamās mūsu sadarbības nodaļas," teica Džou.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!