Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Pašreizējā finanšu ministra Jāņa Reira laulība, iespējams, ir uz izjukšanas robežas, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve". Lai gan Gunda Reire šīs ziņas noliedz, žurnālisti pamanījuši nelāgas indikācijas, ka starp abiem viss nebūt neesot kārtībā.

Kā raksta "Privātā Dzīve", Gundas Reires zeltnesī vairs neesot manāms laulības gredzens, un vēlēšanu naktī partijas "Jaunā Vienotība" birojā abi esot turējušies atstatus, nepārmijot ne vārda. Jānis Reirs esot čalojis ar visiem, izņemot Edgaru Rinkēviču, kura padomniece ir Gunda, kas visu vakaru turējusies Rinkēviča tuvumā.

Kā zināms, ministrs Reirs vēlēšanās kandidēja no "Jaunās Vienotības" Zemgales saraksta, taču sieva nav braukusi uz Zemgali, lai nobalsotu par viņu; Reira kundze balsoja Rīgā.

Žurnāls atzīmē, ka kuluāros jau ilgāku laiku runāts par krīzi Reiru laulībā. Jau pirms vēlēšanām, partijā lemjot, kas kuram palīdzēs kampaņā, Gunda Reire pavēstījusi, ka vīra kampaņā nestrādās, lai gan to darījusi citus gadus.

Gunda Reire dzirdējusi runas par viņas laulības izjukšanu: "Jā, esmu šādas runas dzirdējusi. Arī pirms pieciem, desmit gadiem. Nezinu, kāpēc? Mēs esam kopā. Jā, viena vai ar meitu eju uz izstādēm, bet vīrs nav tik ļoti aizrāvies ar mākslu," skaidro Reira kundze, piebilstot, ka ģimenē viņiem viss esot kārtībā.

Savukārt nebalsošanu par vīru viņa skaidro ar to, ka pati vēlējusi dienu pirms vēlēšanām, jo 1. oktobrim viņai bijuši citi plāni – braukšana uz Zemgali tajos neietilpa.

Pašreizējais finanšu ministrs jaunajā Saeimas sasaukumā nav iekļuvis. Lai gan bija pirmais numurs Zemgalē, Reirs kļuvis par vienu no svītrotākajiem kandidātiem "Jaunajā Vienotībā". Par viņu savu balsi atdeva 24 378 vēlētāji, viņš guva 4228 plusus un 4087 svītrojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!