Nav daudz auto marku, kas var lepoties ar plašu fanu pulku – tādiem, kuri ne tikai gatavi iegādāties šos spēkratus, bet arī satikties vienkopus, dalīties pieredzē un braukšanas priekā. Vienā no oktobra nedēļas nogalēm Biķernieku trasē norisinājās "Cupra Summit 2022", kas pulcēja plašu dalībnieku pulku.

Viena no "Cupra" veiksmes stāsta atslēgām ir "Formentor" modelis, kuru neatradīsit nevienā citā "Volkswagen" grupas zīmola modeļu klāstā. Tas tika radīts speciāli "Cupra" markai un pārsteidza lietotājus ne tikai ar oriģinālo dizainu, bet arī sportisku raksturu: TOP versijā "VZ" tam ir 310 ZS, bet ekskluzīvajā "VZ5" – pat 390 ZS.

Pēcāk "Cupra" markas piedāvājumā pievienojās simtprocentīgi elektriskais "Born", kurš, pateicoties intereses pieaugumam par elektroautomobiļiem, Latvijā kļuvis ļoti populārs. Lai pie tā tiktu, var rindā nākties gaidīt visai ilgu laiku.

Šī pasākuma apmeklētāju skaits liktu būt greizsirdīgam ik katram no Latvijā pārstāvētājiem auto zīmoliem. Neskatoties uz lietu un rudenīgo noskaņu, Biķernieku trases starta taisnē vienviet pulcējās 125 šī zīmola spēkrati un to saimnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!