Foto: Publicitātes foto

Mobilitātes pakalpojumu sniedzējs "Sixt" ieviesis jaunu automašīnu abonēšanas pakalpojumu "Sixt+", kas no šīs nedēļas pieejams Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. "Sixt+" sniegs privātpersonām un uzņēmumiem iespēju abonēt automašīnu, veicot fiksētu mēneša maksājumu, un pārtraukt abonementu bez līgumsoda.

"Sixt+" auto abonēšana ir jauns pakalpojums, kas apvieno auto nomu un auto līzingu.

Saskaņā ar uzņēmuma aplēsēm auto abonēšana būs īpaši piemērota privātpersonām, kā arī jaunajiem vai mazajiem uzņēmumiem, kuriem ikdienā ir nepieciešama sava automašīna, vienlaikus pašiem pārraugot naudas plūsmu un saistību termiņu.

"Šobrīd atrodamies dažādu izaicinājumu piepildītā laikā, kad inflācijas dēļ viss kļūst dārgāks, tostarp arī auto tirgus piedzīvo līdz šim nepieredzētas pārmaiņas visā pasaulē. Tā rezultātā līdz pat 20-30% palielinājušās gan jaunu, gan lietotu automašīnu cenas, kā arī to apkopes un uzturēšanas izmaksas. Plānojot jaunas automašīnas iegādi, cilvēki arvien pārdomātāk izvērtē nepieciešamību uzņemties jaunas un ilgstošas finanšu saistības," norāda Arnis Jaudzems, "Sixt" vadītājs Baltijas valstīs.

Automašīnas abonēšanas maksā ir iekļauta auto lietošana ar noteiktu maksimālo nobraukumu un atļauto lietošanas teritoriju, kā arī ikdienas pakalpojumi – automašīnas apdrošināšana, tehniskā apkope, ikdienas remontdarbi, vasaras un ziemas riepas, riepu glabāšana un maiņa, tehniskā apskate, palīdzība uz ceļa, kā arī aizvietošanas auto pēc nepieciešamības. Vienīgais, par ko būtu jārūpējas pašam – logu šķidrums un degviela.

Pakalpojuma ietvaros pieejami "Toyota", "Volkswagen", "KIA", "Škoda" un citu ražotāju spēkrati. "Sixt" auto abonēšanas pakalpojums ir balstīts uz starptautisko pieredzi, bet platformu izstrāde notikusi tepat Latvijā.

Kopš 2010. gada autoparku vadības uzņēmums "Transporent" ir "Sixt" franšīzes partneris Baltijas valstīs. Uzņēmums sniedz auto nomas, auto abonēšanas un pilna servisa auto līzinga pakalpojumus, kopā apkalpojot 7000 automašīnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!