Arkanzasas policija publicējusi patruļmašīnas videoierakstu, kurā redzams, kā policisti dzinās pakaļ bēgošam motociklistam, kas beidzās ar tā uzliesmošanu.

Incidents notika 13. oktobrī, bet video tika publiskots tikai šajā nedēļas nogalē. Kā skaidro Arkanzasas policijas departaments, patrulējošie policisti pamanīja melnu motociklu bez reģistrācijas numurzīmes un mēģināja to apturēt, bet motociklists sāka bēgt.

Pakaļdzīšanās notika Litlrokas pilsētā, dažbrīd braukšanas ātrumam sasniedzot 120 jūdzes stundā (193 km/h). Kad pakaļdzīšanās no pilsētas nonāca kādā no guļamrajoniem, motociklists būtiski samazināja braukšanas ātrumu, apstājās un turpināja bēgšanu kājām.

Policijas publicētajā video dzirdams, ka viens no policistiem aicināja bēgošo vīrieti apstāties un brīdināja, ka pielietos elektrošoku. Drīz pēc tam bēgošais motociklists uzliesmoja ar milzīgām liesmām.

Kā vēlāk izrādījies, vīrietim mugursomā bijusi pudele ar benzīnu – policista šautais elektrošoks tajā trāpīja un pārsita pudeli, kā rezultātā notika strauja aizdegšanās. Policisti uz to reaģēja operatīvi un no patruļmašīnas paņēma ugunsdzēšamo aparātu, ar kuru liesmojošais vīrietis tika apdzēsts.

Aizturētais vīrietis tika nogādāts vietējās slimnīcas apdegumu centrā, viņa stāvoklis esot stabils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!