Gribi izaicinājumu? Laižam ‒ kopā ar lielisku komandu, skaidriem mērķiem un gandarījuma sajūtu!
"Samsung" ir tehnoloģiju un inovāciju līderis – zīmols, kas atrodas Pasaules zīmolu Top pieciniekā un ir viens no mīlētākajiem zīmoliem Baltijā. Sākot darbu šeit, tu varēsi strādāt gan Latvijas, gan Baltijas tirgū, iedvesmoties un mācīties no "Samsung" globālās kopienas, piedāvājot savus unikālos risinājumus un idejas. Šāda mēroga uzņēmums ir vieta, kur atsperties apjomīgiem un nebijušiem projektiem, strādājot ar jaunākajām tehnoloģijām. Pie mums tev būs iespēja plecu pie pleca sadarboties ar kolēģiem no Baltijas, Eiropas un Korejas, iepazīstot arī viņu kultūru. Un, protams, līdzās dažādiem profesionālajiem sasniegumiem Tu varēsi uzzināt jaunāko par "Samsung" ierīcēm, izmēģinot karstākos tehnoloģiju jaunumus.

Kādi mēs esam?


Jautāsi, kā ir sastrādāties ar kolēģiem no dažādām pasaules valstīm? Vai ikdienā sastopamies ar aizspriedumiem, kas saistīti ar Āzijas darba kultūru? Patiesībā "Samsung" laužam vairākus iesakņojušos mītus: mēs esam saliedēti, atbalstoši un pieņemoši, neatlaidīgi un azartiski strādājam kopīgam mērķim. Nebaidāmies riskēt, mācāmies novērtēt savus un kolēģu sasniegumus, un pienācīgi tos atzīmēt kopīgos pasākumos. Tāpat elastīgi varam plānot savu laiku, izvēloties, kad strādājam birojā, kad attālināti no mājām. Tas mūsu darbiniekiem sniedz brīvību līdzsvarot darba un privātās dzīves prioritātes.
Iepazīsti dažus no mūsējiem šeit – viņi tev pastāstīs, kādam būtu jābūt mūsu kolēģim
Samsung ciparos
Mūsu vērtības
Samsung nav tikai darbs!
  • "Mēs mākam arī atpūsties ar jaudu! Ziemassvētku ballītes ir gaidītākais gada notikums!"
  • "Mūsu kolēģiem ir sportisks un azartisks gars – tāpēc vasaras sporta spēlēs valda karstas emocijas!"
  • "Pavasara vitamīnu trūkums? Pie mums vari baudīt Veselības un Zaļās nedēļas!"
  • "Pie mums Lieldienu un Jāņu rīti sākas ar kopīgām svētku brokastīm."
  • "Jūti radošo izsīkumu? Piedalies dažādos vebināros par personīgo izaugsmi, produktivitāti vai labsajūtu."
  • "Mēs domājam arī par jauno paaudzi, iesaistot darbinieku bērnus radošos pasākumos."
Iepazīsi savus komandas biedrus neformālā gaisotnē kopīgās vakariņās vai saliedēšanās pasākumos.

Mēs rūpējamies par savējiem!


Esam augsta līmeņa profesionāļi, kuri nemitīgi attīsta savas prasmes regulārās apmācībās un interesantos projektos. Lepni varam teikt – mūsu darbinieki aug līdz ar uzņēmumu – no dažādām jauno speciālistu pozīcijām līdz pat komandas vai departamentu vadītājiem. Meklējot kandidātus jaunai pozīcijai, mēs vispirms domājam par esošo darbinieku attīstību un pēc tam par jaunu talantu piesaisti.

"Samsung" izaugsmes iespējas neaprobežojas ar Baltijas mērogu – tev būs iespēja piedalīties Eiropas Reģionālās mobilitātes programmā un gūt pieredzi "Samsung" pārstāvniecībās Eiropā. Tāpat mūsējie ir turpinājuši savu karjeru "Samsung" Lielbritānijā, Vācijā un Korejā.
Kā iepriecinām savējos
Aktuālās vakances
Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.