Foto: Shutterstock

Svinot Latvijas dzimšanas dienu, 19. novembrī ikviens aicināts doties atklājumiem bagātā pastaigā pa meža takām LVM Gulbju ezera apkaimē Talsu novadā – Olimpiskajā pankūku pārgājienā.

Pastaiga sāksies pulksten 11 LVM atpūtas un tūrisma centrā "Spāre" teritorijā, kur kopā ar AS "Latvijas valsts meži" vides ekspertiem būs iespēja ne vien iepazīt meža vidi vēlā rudenī, bet arī veselīgi izkustēties, pildot dažādus sportiskus uzdevumus Olimpiskā pārgājiena laikā, vēsta mājaslapa "mammadaba.lv".

Izzinošās pastaigas noslēgumā atpūtas un tūrisma centrā "Spāre" varēs mieloties ar ugunskurā ceptām pankūkām un sasildīties ar karstu tēju.

Dalības maksa pasākumā ir četri eiro pieaugušajiem, divi eiro bērniem, kas vecāki par septiņiem gadiem, bērniem līdz septiņiem gadu vecumam un viesiem, kas nakšņo LVM atpūtas un tūrisma centrā "Spāre", dalība ir bez maksas.

Dalībnieku skaits pasākumā ierobežots, tāpēc pasākumam pieteikties var līdz 18. novembrim, rakstot e-pasta adresi spare@lvm.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26669099.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!