Foto: Publicitātes foto
Izbaudīt neaizmirstamu mākoņos ietītu skatu uz Dolomītu augstienēm un tajā pašā laikā nododoties relaksācijai spa kūrortā nu iespējams Dienvidtirolē, kur uzbūvēts unikāls atpūtas centrs, pārkāpjot ierastos gravitācijas likumus.

Ar savu īpatnējo un unikālo arhitektūru, kā arī iespaidīgajiem skatiem pārsteidz jaunais viesnīcas "Alpin Panorama Hotel Hubertus" spa un labsajūtas centrs "Hub of Huts", kas ar savu arhitektūru pārkāpj visus gravitācijas likumus un burtiski paceļas virs Dolomītu Alpiem Dienvidtirolē, Itālijā. Kādreiz viesnīcas vietā bijis vien mazs kalnu krogs, taču kalnainā apvidus iedvesmoti, saimnieki radījuši vietu, kur nodoties netraucētai atpūtai un pievērsties savas labsajūtas veicināšanai, vēstīts viesnīcas mājaslapā.

Jaunā arhitektūras pērle – relaksācijas un atpūtas centrs – ir ēku virkne, zem kurām, gluži kā raugoties ūdens atspulgā, spoguļattēlā uzceltas tādas pašas konstrukcijas, norādīts portālā "Uncrate". Interjera krāsu paletē dominē zemes toņi, tostarp smilškrāsas keramika un koka detaļas, piemēram, ozolkoka grīda. Šāda krāsu palete izvēlēta divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, tā rada nomierinošu atmosfēru, otrkārt, neitrālie toņi ļauj pievērst nedalītu uzmanību patstāvīgi mainīgajiem kalnu skatiem.

Foto: Publicitātes foto

Augšējā labsajūtas centra līmenī atrodas atpūtas zona 27 viesiem ar diviem džakuzi, dušām un ģērbtuvēm, no kurām paveras elpu aizraujošais skats uz kalnu virsotnēm, kā arī diviem āra baseiniem. Zemāk atrodas saunas un trešais āra baseins. Aptuveni 15 metrus virs zemes atpūtas kompleksu notur nesošā sija, kuru atbalsta divas kolonnas, kas apšūtas ar lapegles baļķiem.

Dienvidtirole līdz ar pirmo sniegu, kas parasti priecē jau novembra beigās, pārvēršas par īstu paradīzi sporta cienītājiem, piedāvājot vairākas trases slēpotājiem – gan ar platām un lēzenām nogāzēm iesācējiem ziemas sportā, gan "melno piecienieku" – trasēm, kas ir izaicinošas pat profesionāļiem. Tāpat Dienvidtirole pazīstama ar vairākiem pārgājienu maršrutiem un iespēju kāpt kalnos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!