Foto: F64

Par gada labāko aktieri atzītais Kaspars Zvīgulis "Spēlmaņu nakts" ceremonijā sabiedrībā "izveda" savu mīļoto sievieti. Kā noskaidrojis žurnāls "Kas Jauns", Zvīguļa jaunā draudzene ir grima meistare Līva Drešere, kura par aktieri ir desmit gadus jaunāka.

Kopš šķiršanās no sievas un meitas mātes, aktrises Sandras Kļaviņas, Kaspars Zvīgulis sevi pozicionējis kā brīvu, raksta izdevums "Kas Jauns". Nu tas mainījies – talantīgais skatuves mākslinieks uz balvu pasniegšanu Dailes teātrī ieradās kopā ar izskatīgu dāmu.

Zvīguļa jaunā draudzene ir 32 gadus vecā Līva Drešere – Latvijas Nacionālā teātra grimētāja un stiliste, kura sadarbojas arī ar pašmāju mūziķiem.

Zvīgulis par mīļoto ir desmit gadus vecāks – viņam ir 42 gadi. Kā žurnālam skaidro mākslinieks, ar Līvu viņš esot kopā jau ilgāku laiku, taču licis noprast, ka par kopdzīvi un ģimenes veidošanu runas nav, vienlaikus viņa attiecības nav arī banāls romāniņš.

Jaunā dāma bija priecīga un aizkustināta brīdī, kad Zvīgulis saņēma gada labākā aktiera godu – balvu, kuru viņš gaidījis 20 gadus. Viņš to saņēmis par galveno lomu izrādē "Mazā naudiņa". Tāpat viņš ticis pie skatītāju simpātijas balvas.

Jau vēstījām, ka šoruden Zvīgulis negaidīti iesniedzis atlūgumu Nacionālā teātra vadībai, lai sevi realizētu citos projektos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!