Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu pēc skandalozās šķiršanās no "Manchester United" piekritis doties peļņā ārpus Eiropas uz Saūda Arābiju un pievienosies valsts pazīstamākajam klubam "Al-Nassr", vēsta "Marca".

Pēc "Marca" rīcībā esošās informācijas, "Al-Nassr" piedāvā Ronaldu līgumu uz diviem ar pusi gadiem par 500 miljoniem ASV dolāru. Ronaldu līdz ar atalgojumu 200 miljoni sezonā kļūs par pārliecinoši pelnošāko futbolistu pasaulē, jo pašreiz vislabāk pelna francūzis Kilians Mbapē, kurš Parīzes "St.Germain" rindās saņem 110 miljonus.

Kā norāda "Marca", neviens Eiropas klubs nav spējis vai nav vēlējies piedāvāt portugāļu zvaigznei ļoti izdevīgu līgumu, finansiāli iespaidīgu līgumu Ronaldu nav sagaidījis arī no Ziemeļamerikas (MLS līgas), par ko tika baumots, tādējādi portugāļu izvēle kritusi uz Saūda Arābiju.

"Al-Nassr" par portugāli interesējās jau pagājušajā vasarā, tomēr tad viņam bija līgums ar "Manchester United". Savukārt tagad par Ronaldu pakalpojumiem interesi esot izrādījis arī cits Saūda Arābijas klubs "Al-Hilal", bet šo piedāvājumu "pārtrumpojis" "Al-Nassr".

"Al-Nassr" ir deviņkārtējā Saūda Arābijas čempione, bet iepriekšējo reizi titulu izcīnīja 2019. gadā. Pagājušajā sezonā klubs bija trešais vietējā čempionātā.

Atgādinām, ka novembra vidū tikai dažas dienas pirms Pasaules kausa finālturnīra Ronaldu intervijā kritizēja Mančestras klubu, sakot, ka neciena komandas galveno treneri Ēriku ten Hāgu un paužot, ka komandas vadība vēlas no viņa atbrīvoties. Drīz vien pēc skandalozās intervijas "Manchester United" oficiāli paziņoja, ka lauž līgumu ar portugāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!