Foto: Sadursme.lv
Trešdien, 30. novembrī, kāds neadekvāti braucošs "BMW X5" autovadītājs Pļavniekos, Saharova un Keldiša ielas krustojumā, izraisīja sadursmi, pēc kuras negadījuma vietu pameta, turpinot braukt bīstamā manierē un izraisot jau jaunas avārijas situācijas. Pēc kāda laika šis "BMW X5" savu braucienu beidza sadursmē ar kravas auto.

Kā redzams aculiecinieka video, "BMW X5" pie krustojuma sarkanās gaismas ietriecās "Mitsubishi" pikapā. Apstājās arī blakus joslā esošais VW vadītājs, lai apturētu BMW vadītāju, kurš mēģināja negadījuma vietu pamest.

"BMW X5" izdevās izrauties no blokādes, aizķerot vēl arī blakus joslā esošo VW busiņu, aizbraukt pie luksofora sarkanās gaismas un jau atkal nonākt avārijas situācijā, uzbraucot ceļa apmalei. Tālāk pa ielu BMW aizbrauca līkločos. Vēlāk aculiecinieki fiksēja, ka "BMW X5" taranēja kravas auto.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Kā pamanījuši vērīgākie aculiecinieki, video redzamā BMW numurzīme sakrīt ar "Instagram" lietotāja "pawa_smit" fotogrāfijās redzamo "X5" ar tādu pašu numurzīmi. Attiecīgā profila īpašnieks, kurš, iespējams, ir arī šī "BMW X5" saimnieks, šonakt pusdivos publicējis video, kā lieto alkoholu – melno balzamu, pa virsu uzdzerot alu.

Pēc kāda laika aculiecinieki fiksēja, ka šis "BMW X5" nekur tālu pēc pirmā incidenta netika, un turpat Pļavniekos taranēja kravas automobili.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)


Šeit arī aculiecinieka video ar brauciena finālu:

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Stāvlaukuma darbiniekam izdevās aizturēt BMW vadītāju līdz Valsts policijas darbinieku ierašanās brīdim. Likumsargi veica BMW vadītājam alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpojamā gaisā un konstatēja, ka viņš nav alkohola reibumā, taču vadītājs tika nogādāts medicīnas iestādē ekspertīzes veikšanai, lai noskaidrotu, vai nav vadījis spēkratu narkotisko vielu reibumā.

Par izraisītajiem ceļu satiksmes negadījumiem un negadījumu vietu atstāšanu ir uzsākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!