Foto: F64
Roberts Bukarts piektdien realizēja soda metienu un asistēja gūtos vārtos Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, bet Kaspars Daugaviņš atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Vācijas hokeja līgas (DEL) mačā.

Bukarta pārstāvētā "Ridera" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) pārspēja Brno "Kometa" vienību.

Bukarts otrā perioda 18.minūtē realizēja paša nopelnīto soda metienu, bet 13 sekundes pirms finālsvilpes viņš palīdzēja Pīteram Milleram raidīt ripu tukšos vārtos. Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus bija 14 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bukarts un latvieša komandas biedrs Dominiks Lakatošs ar 13 precīziem metieniem ir ekstralīgas labākie vārtu guvēji.

Tikmēr ar divām rezultatīvām piespēlēm piektdien atzīmējās aizsargs Kārlis Čukste, kura pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" viesos ar 2:4 (1:0, 0:0, 1:4) atzina "Olomouc" pārākumu. Čukste 20 minūtēs un četrās sekundēs vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu raidījum un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Citā mačā aizsarga Uvja Jāņa Balinska pārstāvētā Liberecas "Bīlī Tygrži" viesos ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pārspēja Karlovi Vari "Energia" hokejistus. Savukārt Česke Budejovices "Motor" ar uzbrucēju Mārtiņu Dzierkalu laukumā, bet bez aizsarga Kristofera Binduļa pieteikumā, izbraukumā ar 6:1 (2:0, 1:0, 3:1) guva virsroku pār Kladno "Rytīrži" ar aizsargiem Oskaru Cibuļski un Kristapu Sotnieku sastāvā.

Savukārt Vācijas čempionātā Daugaviņa pārstāvētā "Roosters" savā laukumā ar rezultātu 7:4 (2:0, 2:2, 3:2) uzvarēja Diseldorfas EG hokejistus.

Daugaviņš trīs minūtes pirms pamatlaika beigām palīdzēja panākt 7:4. Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus bija 16 minūtes un sešas sekundes, divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja divos no četriem iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šajā sezonā Daugaviņam 24 mačos ir desmit gūti vārti un desmit rezultatīvas piespēles.

Tāpat uzvaru piektdien svinēja uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Šveningeres "Wild Wings", kas mājās ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) papildlaikā guva virsroku pār Augsburgas "Panther".

Indrašis spēlēja 20 minūtes un piecas sekundes, vienreiz meta pa vārtiem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Viņam šajā sezonā 24 spēlēs ir viens vārtu guvums un 14 rezultatīvas piespēles.

DEL turnīra tabulā "Roosters" ar 32 izcīnītiem punktiem 24 mačos atrodas 11.vietā 15 komandu konkurencē, kamēr "Wild Wings" ar 30 punktiem atrodas vienu pozīciju zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!