Foto: Shutterstock
Meklējumos starp sārto un rozā – tā varētu raksturot nākamā gada aktuālo krāsu, kuru izziņojis pazīstamais krāsu institūts un autoritāte "Pantone". Kamēr vieni jau steidz lūkot, kur un kā pārkrāsot mēbeles, šo neparasto toni varam arī skaisti ienest kā apģērbā, tā arī apavos, aksesuāros un citās detaļās.

Par 2023. krāsu pasludināts sarkanīgais tonis jeb "Pantone 18-1750 Viva Magenta". Kā savā "Instagram" profilā norāda krāsu institūts, "Viva Magenta" ir drosmīga, bezbailīga un pulsējoša krāsa, kuras pārpilnība veicina optimismu un prieku. Pārliecinoša, bet ne agresīva. Tas ir animēts sarkanais tonis, kas mudina eksperimentēt un izpausties bez ierobežojumiem. Pārdroša, iekļaujoša un asprātīga – 2023. gada aktuālā krāsa piestāvēs ikvienam, kuru raksturo tāds pats dumpīgais gars, kādu pauž sarkanais tonis."

View this post on Instagram

A post shared by PANTONE (@pantone)

"Viva Magenta" – tas ir tonis, kuru ļoti grūti "iesprostot" vienā vārdā. Kā raksta "TeenVogue", 2023. gada krāsa ir kaut kas starp karmīnsarkano, tumši sarkano un aveņu krāsu tumšākajā stadijā. Ņemot vērā tās intensitāti, drosmīgākās var dot priekšroku kleitām un tērpiem "tīrajā" versijā, proti, nemaz nekombinēt tās ar neitrālajiem toņiem, savukārt piezemētāku variantu tīkotājas droši var izmēģināt aktuālo krāsu nagu dizainos un meikapā.

Pārliecinoša, bet ne agresīva. Dūre velveta cimdā – tā par krāsu sacījusi institūta viceprezidente Lorija Presmena. Gaidot jauno gadu, kas nebūt vairs nav aiz kalniem, paskatīsimies, kā krāsu interesanti, eleganti un vienlaikus arī drosmīgi likt lietā! Ja vēlies atsvaidzināt garderobi, šī krāsa noteikti ir tavs "must have".

Kleitas

Kostīmi, mēteļi, krekli un ne tikai


Aksesuāri un apavi

Meikaps un manikīrs

View this post on Instagram

A post shared by @zloty_pedzel
View this post on Instagram

A post shared by Natalia (@forameus.x)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!