Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Nīderlandes futbola izlases pussargs Frenkijs de Jongs nav pārliecināts, kā apturēt savu bijušo komandas biedru "Barcelona" komandā un gaidāmo pretinieku Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālā Lionelu Mesi no Argentīnas valstsvienības.

Nīderlandes un Argentīnas izlases Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālā spēkosies piektdien, 9. decembrī pulksten 21.00.

De Jongs un Mesi divas sezonas bija komandas biedri "Barcelona" komandā, pirms argentīnietis pārcēlās uz Parīzes "Saint-Germain". Tas de Jongam deva iespēju iepazīt Mesi.

"Nē, es nezinu, kā viņu apturēt. Viņš uz spēlēm savu ietekmi atstāj jau 15 gadus, nav neviena, kurš varētu viņu apturēt," de Jonga teikto žurnālistiem citē portāls "goal.com". "Mums viņš jāaptur kā komandai. Es ar Mesi neesmu sazinājies, un to neplānoju darīt. Ar viņu tikšos piektdien laukumā."

Nīderlandes izlases galvenais treneris Luijs van Gāls norādīja, ka Mesi ir bīstamākais radošais spēlētājs pasaulē, jo spēj izveidot daudz vārtu gūšanas iespējas, kuras pats realizē. "Taču, kad viņš pazaudē bumbu, viņš epizodē vairs īsti nepiedalās. Tas dod mums iespēju," teica treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!