Foto: Publicitātes foto

Vācijas sportisko automobiļu ražotājs "Porsche" savu 75 gadu jubileju ieskandinās ar īpašu notikumu – piektdien, 27. janvārī, "Drive. Volkswagen Group forumā" Berlīnē tiks atklāta izstāde "Sapņu vadīti. "Porsche" sporta auto – 75" un konceptauto "Porsche Vision 357".

Līdz pat 10. septembrim apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar "Porsche" veiksmes stāsta vīzijām un uzņēmumiem, kā arī izveidot savus sapņus un vērtības, izmantojot digitālo moduli. Jāpiebilst, ka zīmīgā jubileja visa gada garumā ar dažādiem notikumiem tiks svinēta visā pasaulē.

1948. gadā Ferijs Porše īstenoja savu sapni par sporta automobili – kopā ar savu komandu viņš radīja "Porsche 356 Nr. 1" rodsteru. Tā radās leģendārais zīmols un tika likti pamati "Porsche" izcilajam veiksmes stāstam.

Atskats uz konceptuālo ceļojumu nākotnē

"Porsche Vision 357" ir cieņas apliecinājums modelim "356". Ar šo modeli "Style Porsche" komanda pārceļ monolītu dizainu tagadnē un parāda iespējamos nākotnes dizaina filozofijas īstenošanas variantus: spilgts piemērs ir konsekventais gaismas paraksta uzlabojums

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!