Foto: Privātais arhīvs

Gunārs Ķirsons ir viens no Latvijā labāk zināmajiem uzņēmējiem, restorānu tīkla "Lido" dibinātājs. Pagājušā gada vasarā viņš kopā ar mazdēlu Albertu Ķirsonu izveidoja arī jaunu ātrās ēdināšanas tīklu "Cherry Fix".

"Lursoft" dati rāda, ka Gunārs Ķirsons šobrīd ieņem amatus trīs uzņēmumos: viņš ir valdes loceklis SIA "KM Properties", padomes priekšsēdētāja vietnieks AS "Lido" un valdes loceklis viņam pilnībā piederošajā SIA "K.E.Projekti". Tāpat Ķirsons ir SIA "CF Development" īpašnieks un SIA "Folded" līdzīpašnieks. Kā patiesais labuma guvējs uzņēmējs reģistrēts piecos biznesos: SIA "KM Properties", SIA "CF Development", SIA "K.E.Projekti", SIA "Lido nekustamie īpašumi" un AS "Lido".

Sarunā ar "Delfi Bizness" Ķirsons stāsta, ka savu ceļu ēdināšanas un apkalpošanas nozarē sācis kā bārmenis.

Viņš arī atklāj – ir pārdomas un idejas, ka pēc kara varētu sākt strādāt Ukrainā.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Esmu Latvijas biznesā jau no pašiem pirmsākumiem, dibinot "Lido" pirms 35 gadiem. Esmu piedzīvojis visdažādākās krīzes, kāpumus, zaudējumus un uzvaras, tomēr vienmēr, pateicoties savai komandai un vēlmei strādāt, esmu spējis atrast pareizo risinājumu un iet tālāk. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!