Foto: Publicitātes foto

Ar līdz šim visjaudīgāko sērijveida "Aston Martin" vēsturē – "DBS 770 Ultimate" modifikāciju – britu luksusa zīmols atvadīsies no aktuālā "DBS" modeļa. Īpašā versija, kuras uzlabotais V12 dzinējs attīsta 770 zirgspēkus, tiks saražota vien 499 eksemplāros.

"DBS" nosaukums jau ilgu laiku ir saistīts ar izsmalcināta stila un sportiskas veiktspējas automašīnām, un tas ir rotājis vien dažus no "Aston Martin" labākajiem flagmaņiem. Kopš 2018. gada "DBS" ar savu "Twin-Turbo" V12 dzinēju un oriģinālo stilu ir bijis "Aston Martin" sērijveida modeļa klāsta virsotnē. Tā kā pašreizējās paaudzes "DBS" ražošana tuvojas noslēgumam, "Aston Martin" laiž klajā "DBS" versiju, kas pārspēj visu līdz šim pieredzēto – "DBS 770 Ultimate".

Visu laiku jaudīgākais sērijveida "Aston Martin" un līdz šim ātrākais un jaudīgākais "DBS" apveltīts ar ievērojamiem dizaina un inženiertehniskiem uzlabojumiem. "DBS 770 Ultimate" piesaka sevi kā neaizmirstamu un ļoti iekārojamu "Aston Martin Super GT" flagmani, vienlaikus ar vērienu nosvinot aktuālā "DBS" modeļa aiziešanu. "DBS770 Ultimate" būs pieejams gan "Coupe", gan "Volante" formātā un tiks saražots stingri ierobežotā skaitā – 300 "Coupe" un 199 "Volante" eksemplāros. Interesanti, ka visi 499 eksemplāri jau pārdoti vēl pirms modeļa oficiālās izlaišanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!