Foto: Publicitātes foto

Divu stundu garumā – aizraujošā un izklaidējošā "Galaxy" šopinga šova laikā – aicinām izmantot pievilcīgus produktu piedāvājumus. Ienāc "Samsung" internetveikalā un iegādājies mobilās ierīces – viedtālruņus, planšetdatorus un viedpulksteņus – ar īpašu 23% atlaidi! Atlaides, tiešsaistes konkurss un influenceru dimanta meklējumi – tas viss būs vērojams ne tikai tiešraidē, bet arī klātienē "Samsung" veikalā t/c "Spice" 2. februārī no pulksten 19.00 līdz 21.00.

Divu stundu tiešraidē:

  • varēsi iegādāties ierīces ar atlaidēm līdz pat 23%;
  • iepazīsies ar jaunumiem un inovācijām, kā arī piedalīsies jaunākā "Samsung" viedtālruņa konkursā tiešsaistē;
  • uzzināsi par "Galaxy" ekosistēmas priekšrocībām;
  • saņemsi atbildes un noderīgus ieteikumus par "Samsung" jaunākajām ierīcēm no mobilo tehnoloģiju trenera Aleksandra Smirnova.

Esi viens no pirmajiem, kurš iepazīs "Samsung" jaunākās "Galaxy" ierīces, ko turpat uz vietas pirmo reizi steigs izmēģināt mūsu lieliskie viesi – žilbinošā dziedātāja Samanta Tīna, pasaules apceļotāja Kristīne Virsnīte un satura veidotāja Undīne Ozoliņa jeb undixone. Aizraujošās dimantu medībās t/c "Spice" dosies fiziskās un mentālās veselības trenere Nika Linde un azartiskais radio dīdžejs Lauris Zalāns, kuru piedzīvojumiem varēsi sekot influenceru Instagram profilos.

Šova laikā piedalies konkursā un laimē "Galaxy" viedtālruni!

Pieslēdzoties tiešraidei "Samsung" "Facebook" lapā, vari piedalīties konkursā un savā īpašumā iegūt jaunāko "Galaxy" viedtālruni. Seko līdzi šova norisei, spied "Patīk" un piedalies izlozē!

Par šova un tiešraides gaitu rūpēsies valdzinošā radio dīva Sanda Dejus un harizmātiskais aktieris Rihards Lepers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!