Foto: Publicitātes foto
Jaunais gads ir sācies, un arī jauno automobiļu izplatītāji ir izziņojuši, kādi jaunumi šogad sagaidāmi viņu autosalonos. Piedāvājam sarakstu ar Latvijā pārstāvēto auto marku jaunākajiem modeļiem, kas šogad sasniegs mūsu tirgu.

Atsevišķi jaunie modeļi, kas vēl nemaz nav prezentēti un ieradīsies varbūt pašās gada beigās vai nākamā gada sākumā, šajā sarakstā nebūs, tomēr vairums šī gada jaunumu ir zināmi jau tagad. Bet kas tas būtu par gadu bez kādiem patīkamiem pārsteigumiem.

Alfa Romeo

Šī gada otrajā ceturksnī Baltijas tirgū ir gaidāms modernizētais apvidnieks "Alfa Romeo Stelvio" un sedans "Giulia". Jaunā apvidnieka "Alfa Romeo Tonale" piedāvājumu papildinās 280 zirgspēku jaudīgs uzlādējamais hibrīds, kas šeit būs nopērkams jau šajā vai vēlākais nākamajā ceturksnī. Savukārt gada beigās ir gaidāma "Tonale" apvidnieka sportiskā modifikācija "Quadrifoglio Verde", kā jauda sasniegs aptuveni 500 ZS.

Audi

Martā Latvijas tirgū ieradīsies elektriskie apvidnieki "Q8 e-tron" un "Q e-tron Sportback". Tāpat "Audi" šī gada jaunums mūsu tirgū ir īpaši sportiskie "RS6 performance" un "RS7 performance" ar 630 ZS jaudu, kas ļauj paātrināties līdz 305 km/h.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!