Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" publicējusi fotogrāfijas ar daļēji maskētu modernizēto "Touareg" apvidus automobili, kas savu debiju piedzīvos vasarā. No šī modeļa jauninājumiem būs uzlabota balstiekārta, kā arī jumta noslodzes sensors, kas sniegs datus braukšanas elektroniskās stabilizācijas sistēmai, kā arī jauni matricas lukturi ar 20 tūkstošiem diožu katrā.

Lai arī šī būs tikai modernizētā esošā "Touareg" versija, patiesībā tas būs tā saucamais "dziļais feislifts", jo modelis būs izgatavots uz nākamās paaudzes modeļa platformas "MLB Evo". Arī līdzšinējais modelis ir būvēts uz MLB platformas, tomēr "Evo" ir šīs šasijas evolucionējusī versija.

Modernizētais "VW Touareg" būs pieejams kā ar standarta balstiekārtu ar tērauda atsperēm, tā arī par papildu samaksu pieejamo pneimatisko piekari. Vēl šim apvidniekam tiks piedāvāti jauni "IQ.Light" matricu lukturi ar 20 tūkstošiem diožu katrā, kas uz ceļa braucamās daļas spēs projicēt interaktīvas zīmes. Līdzīga optika ir arī modernizētajam "Porsche Cayenne", kas izgatavots uz tās pašas platformas.

Vēl interesants jauninājums būs izgaismots VW logotips automobiļa aizmugurējā daļā (no šī gada janvāra Eiropā šāda veida gaismekļi ir atļauti), digitālais mērinstrumentu panelis "Innovision" ar 15 collu ekrānu, balss vadība, kā arī mīkstāki apdares materiāli priekšējam panelim un centrālajai kulisei.

Par izmaiņām spēka piedziņā VW pagaidām neinformē. Visticamāk, joprojām "Touareg" modeļu flagmanis būs "R eHybrid" modifikācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!