Sestdienas vakarā, 18. februārī, pāris stundas pirms pusnakts Kauņā kāds "Mercedes-Benz" apvidus automobiļa vadītājs traucās pa pretējo joslu, kā rezultātā izraisīja frontālo sadursmi ar BMW un "Škoda" – avārijas brīdis ir iemūžināts arī video, aculieciniekam līdz tam filmējot dīvaini pa pretējo joslu braucošo apvidnieku. Traģiskajā negadījumā, kurā abi auto pēc sadursmes uzliesmoja, bojā gājuši divi cilvēki, bet vēl divi hospitalizēti.

Negadījums notika pulksten 22.35 autoceļa Viļņa – Kauņa – Klaipēda 99. kilometrā. Kā redzams aculiecinieka video, "Mercedes-Benz GL550" apvidus automobilis milzīgā ātrumā traucas pa pretējo braukšanas joslu autoceļa posmā, kur braukšanas plūsmas virzienus nodala metāla barjera. Pretī braucošo "Mercedes-benz" nepamanīja vai nepaspēja izvairīties 61 gadu vecais "BMW 540" vadītājs un aiz tā vēl braucošais 30 gadus vecais "Škoda Octavia" vadītājs.

Mirklī, kad notika "Mercedes-Benz" un BMW frontālā sadursme, apvidus automobilis uzliesmoja, bet pēc tam aizdegās arī BMW. Gan 42 gadus vecais "Mercedes-Benz" vadītājs, gan arī BMW vadītājs sadursmes rezultātā tika izmesti no saviem spēkratiem. "Mercedes-Benz" vadītāja līķis nokrita ceļa malā, bet BMW vadītājs pakļuva zem sava auto priekšdaļas, liecina Lietuvas ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sniegtā informācija.

"Škoda" autovadītājs un viņa 28 gadus vecā pasažiere guva traumas, tādēļ tika hospitalizēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!