Foto: Publicitātes foto

Svaigs dizains, jaunākās paaudzes augstākas kvalitātes materiāli un asistentu sistēmas – tas raksturo modernizēto "Volkswagen ID.3". Divarpus gadus pēc pirmās paaudzes modeļa laišanas tirgū tagad pilnībā elektriskais "ID.3" nonāk tirgū ar vairākiem atjauninājumiem.

Modernizētajam modelim ir jauna dizaina priekšējais buferis – tagad motora pārsegs izskatās garāks, jo melnā uzlika vējstikla pusē ir noņemta, bet iegremdētie posmi malās rada papildu vizuāla pagarinājuma iespaidu. Aerodinamika ir uzlabota ar labāku gaisa plūsmu ap priekšējiem riteņiem – tā zināma kā "gaisa aizkars". Aizmugurē jaunie divdaļīgie lukturi tagad integrēti arī bagāžas nodalījuma pārsegā.

Atjauninātā "ID.3" interjeram ir veiksmīgs futūristisks dizains un ilgtspējīgu materiālu apvienojums. Kvalitātes sajūtu uzlabo arī precīzas kontrastējošas krāsas šuves. Durvju apšuvuma detaļām un sēdekļu materiālam tiek izmantots mikrošķiedras materiāls "Artvelours Eco". Audumā ir 71 % reciklāta, kas ir otrreizēji pārstrādāts materiāls. Tas iegūts, pārstrādājot iepriekš vismaz vienu reizi utilizētus plastmasas atkritumus. "Artvelours Eco" materiālam izskata, sajūtu un izturības ziņā ir tādas pašas īpašības, kā ierastajiem interjera apdares materiāliem. Salona aprīkojumā arī netiek izmantoti dzīvnieku izcelsmes materiāli, piemēram, āda.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!