Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Šajā nedēļas nogalē Bahreinā sāksies prestižākās autosporta klases F-1 74. sezona, kurā sagaidāmas vairākas intrigas. Vai Makss Verstapens turpinās dominēt? Vai Lūiss Hamiltons labos Mihaēla Šūmahera rekordu un izcīnīs astoto čempiona titulu? Vai virsotnē atgriezīsies "Ferrari" komanda? Atbildes uz šiem jautājumiem kļūs zināmas tikai ar laiku, tomēr kādas priekšnojautas iegūtas jau pirmssezonas testos.

Šosezon bija paredzēti 24 posmi, un tas būtu bijis lielākais sacensību skaits viena gada ietvaros F-1, tomēr sacīkstes Ķīnā tika atceltas stingro Covid-19 ierobežojumu dēļ. Vēlāk F-1 vadība nolēma, ka šo posmu ar citu neaizvietos. Neraugoties uz to, komandām sezona būs izaicinājumiem pilna, jo loģistika būs pietiekami sarežģīta un ceļošana – nogurdinoša. Pirmo reizi trīs posmi notiks ASV, bet Ziemeļamerikā kopumā risināsies piecas sacensības

Baudījums acīm


Komandām jaunās sezonas ievadā izbraucot trasē oficiālajā sacensību nedēļas nogalē, pirmā lieta, ko skatītāji pamanīs, būs mašīnu jaunais krāsojums. Par reālo spēka samēru varēs spriest tikai kvalifikācijā un sacensībās. Visas vienības savu jauno mašīnu krāsojumu ir prezentējušas, tāpēc portāla "Delfi" dizaina komanda varēja sniegt savu profesionālo vērtējumu par trim skaistākajām mašīnām gaidāmajā sezonā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!