Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot savu 75. jubileju, luksusa automašīnu zīmols "Maserati" nācis klajā ar jaunu automašīnas modeli "GranTurismo". Jaunais modelis jau ir ieradies arī Latvijas tirgū.

"GranTurismo", kas izstrādāts "Maserati" Inovāciju centrā un ražots Mirafiori ražošanas centrā Turīnā, ir pilnībā ražots Itālijā. "GranTurismo" ir četrvietīgs sporta auto, kas, koncentrējoties uz klientu vēlmēm, apvieno sportisku veiktspēju ar komfortu. Šis auto ir sava segmenta etalons, vēl vairāk iezīmējot modeļa saukli "Pārējie vienkārši ceļo".

"GranTurismo" dizains veidots tā, lai radītu līdzsvaru starp skaistumu un funkcionalitāti. Jauno auto raksturo unikālās un zīmolam raksturīgās līnijas. Tā ideālā forma, kas piemērota savā klasē labākajai mehānikai, uzsver nevainojamību un izceļ izsmalcinātos dizaina elementus. Garo dzinēja pārsegu un centrālo virsbūvi izceļ četri spārni, kas vienlaikus saglabā zīmola automobiļu klasiskās proporcijas. Savukārt jumta līnija ir ieslīpa, lai izceltu statnes izliekumu uz kuras attēlots trīsžuburu logo.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!