Foto: SIPA/Scanpix/LETA

F-1 jaunās sezonas ievadā "Aston Martin" ir apspriestākā komanda, jo pastāv iespēja, ka tā varētu mainīt pastāvošo lietu kārtību un saasināt cīņu par Kostruktoru kausa "Top3" . Tā jau pirmssezonas testos radīja ažiotāžu ar savu sacīkšu ātrumu, un pieredzējušais Fernando Alonso sezonas pirmajā posmā to apliecināja, demonstrējot teicamu sniegumu un izmantojot, ka kārtējās neveiksmes piemeklēja "Ferrari" komandu.

Alonso šajās sacensības vietu uz goda pjedestāla vārda tiešākajā nozīmē izcīnīja. Viņam bija jāapdzen "Ferrari" pilots Karloss Sainss, kā arī abi "Mercedes" braucēji Lūiss Hamiltons un Džordžs Rasels. Īpaši aizraujošs bija duelis ar Hamiltonu, kad spānis apdzīšanu veica neērtajā 10. pagriezienā. Šarls Leklērs tehnisku problēmu dēļ izstājās no trešās pozīcijas, un tas palīdzēja "Aston Martin" vienībai, tomēr komandas pieteikums bija pietiekami skaļš.

Lūiss Hamiltons pēc Bahreinas posma bija sašutis, ka šobrīd viņa komanda ir tikai ceturtā spēcīgākā. Savukārt "Red Bull" pamanīja, ka "Aston Martin" ļoti līdzinās viņu pagājušās sezonas modelim

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!