Foto: Vida Press

Manikīra filozofija ir eksperimentālisms, un šajā pavasarī tendenču izvēle ir teju bezgalīga un piemērota visdažādākajām gaumēm. Lieliskākās idejas, fantastiskākās krāsas un aizraujošākie dizaini, lai nagi ir tava rota!

Hromētie nagi


Metāliskā nokrāsa ir intensīva, efektīga un pamanāma, un nagi kā spoguļi piedien pavasara pozitīvajam un dinamiskajam noskaņojumam. Un tomēr šīs ir universālas krāsas, ko lietojot nav jārespektē ne garderobes stils, ne konkrētajā mirklī izvēlētie apģērba toņi. Vēl aizraujošāk, ja izvēlētas tieši hologrāfiskas krāsas, kas gaismā vizuļo un maina nianses.

Limonādes dzeltenais

Spilgto krāsu meklējumos, vērts pievērst uzmanību izteiksmīgi oranžajām un dzeltenajām nagu lakām. Kā nekā, tās ir īstenākie dabas pamošanās iemesla – saules – simboli.

Zaļa zāle

View this post on Instagram

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Zaļa krāsa manikīra industrijā ir populāra visu cauru gadu, īpaši – no pavasara līdz vasarai. Iemesli ir pašsaprotami: zaļā simbolizē dzīvību un dabu. Lietojama kā akcents minimālās devās (piemēram, franču manikīrā), atšķirīgos toņos uz katras rokas nagiem vai, protams, monohromi vienā, visiecienītākajā tonī (no neona līdz meža tumši zaļajai).

It kā ir, it kā nav

Skaistumkopšanas industrijas galvenais akcents 2023. gadā ir rūpes par ādu, par tās kvalitāti un veselīgumu. "Tīras, skaistas ādas" estētikas ideja iet roku rokā arī ar manikīra aktualitātēm un neitrāli, ādai pieskaņoti toņi ir aktuālo krāsu līderi. Rozīga, pienaina, brūna un visas to dažādās nianses (atbilstoši individuālajam ādas tonim un gaumei), kas ir it kā dabiska un tomēr paslēps zem tā esošo, dabisko nagu. Šāda dabiskuma imitācija radīs veselīgu nagu iespaidu un būs piemērota arī īsiem nagiem.

Miniatūri ziedi

Kombinācija – ziedi pavasarī – nav nekas pārsteidzošs, tā ir klasika pie kuras ik gadu atgriežamies . Neatkarīgi vai romantiskās tendences ziedi ir kā no vecmāmiņas tapetēm vai naivi grafiski, 2023. gada pavasarī/vasarā līnijas ir īpaši smalkas un detalizētas, bet paši ziedi mikroskopiskā izmērā.

Franču minimālisms

View this post on Instagram

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Klasiskais franču manikīrs ar baltāku nagu galu līniju, saglabā savas popularitātes pozīcijas un tomēr arī uz to attiecas jaunas idejas. Līnija kļūst ievērojami šaurāka un tādēļ īpaši izsmalcināta, un beidzot piemērota arī īsiem nagiem. Kā arī – klasiski baltās un krēmkrāsas vietā miniatūrais franču manikīrs ir visās varavīksnes krāsās.

Kā tēlniecība

Maksimālisma piekritējām un tām, kuras skaistuma dēļ ir gatavas pieciest pat fiziskas neērtības, ir piemērots manikīrs ar trīsdimensionālu rotājumu. Gluži kā tēlniecības darbi, nagi ir jārotā pērlēm, kristāliem, ķēdēm un pat abstraktiem vai reāliem objektiem (lāči, domino kauliņi un citi).

Auskari nagos

Garu nagu īpašniecēm un atkal jau maksimālistēm, auskaru vieta tagad ir arī nagi. Protams, šī aktualitāte ir piemērota tikai un vienīgi mākslīgajiem, kā nekā, matu, ādas, nagu veselība un kvalitāte vienmēr ir un būs tendenču pirmajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!