Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Pirmās formulas (F-1) "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons Barselonā vairākas dienas pavadījis kopā ar kolumbiešu dziedātāju Šakiru un tabloīds "People" vēsta, ka abu starpā attīstās mīlas romāns.

Šakira un Hamiltons patlaban esot romāna sākotnējā stadijā, tabloīdam "People" teicis kāds cilvēks, kurš pazīst abas slavenības. "Viņi pavada kopā laiku un patlaban ir savstarpējās iepazīšanās stadijā. Tas notiek jautri un koķeti," izteicies avots. Arī paparaci fotogrāfi piefiksējuši, ka sportists un dziedātāja kopā pavadījuši vairākas dienas.

Ne viens, ne otrs gan nav snieguši publiskus komentārus par savām attiecībām.

46 gadus vecā Šakira, kurai pēdējais laiks bijis grūts saistībā ar šķiršanos no futbolista Pikē un problēmām ar nodokļu nomaksu, bija devusies uz Spānijas "Grand Prix" izcīņu – šajās sacīkstēs pilots Hamiltons palika otrajā vietā. Pēc sacīkstēm Šakira un Hamiltons devās vakariņās draugu lokā. Hamiltons sēdēja blakus māksliniecei un bija aplicis savu roku ap viņas vidukli.

Arī maijā pēc Maiami "Grand Prix" sacīkstēm abi atpūtās kopā, draugu kompānijā dodoties laivu izbraucienā.

2022. gada jūnijā izjuka Šakiras desmit gadus ilgusī laulība ar spāņu futbolistu Pikē; šajā ģimenē pasaulē nāca divi bērni.

Savukārt 33 gadus vecais Hamiltons līdz šim nav bijis oficiāli precējies. Kopš 2015. gadā izjuka viņa attiecības ar dziedātāju Nikolu Šērzingeri, viņš bijis attiecībās ar vairākām slavenām dāmām – Ritu Oru un Nikiju Mināžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!