Mājdzīvnieki dārzā mums ir lieli palīgi – reizēm viņi ir izcili rakšanas eksperti, bet citu reizi lieliski modeļi starp krāšņajiem augiem. "Delfi Aculiecinieks" aicina lasītājus iesūtīt sava mājdzīvnieka foto, kur viņš redzams dārzā. Labākie attēli kļūs par portāla "Delfi" ziņu ilustrācijām, bet uzvarētājs saņems dāvanu karti.

Gaidīsim fotogrāfijas ar kaķiem, suņiem un citiem mājas mīluļiem, tajā skaitā arī mājlopiem, kuri, iespējams, reizēm ir tādi palīgi dārzā, ka saimniekiem paliek sirmi mati. Reportāžā iepazīstini ar savu dārzu (kas tajā aug), kā arī pašu dārza palīgu, viņa pienākumiem, kā arī blēņām, ko viņš kādreiz ir sastrādājis dārzā.

Fotogrāfijas uzņemšanas datumam nav nozīmes. Tā var būt tapusi vakar vai kaut vai pirms 10 gadiem.

Interesantākos stāstus, iepriekš sazinoties ar reportāžu autoriem, publicēsim portālā "Tavs Dārzs". Tāpat visi konkursam pieteiktie mājdzīvnieki kļūs par portāla "Delfi" titulbilžu zvaigznēm. Savukārt konkursa uzvarētājs saņems "Delfi Aculiecinieka" balvu – tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā.

Reportāžu sūti, izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu, vai arī uz e-pastu: aculiecinieks@delfi.lv vai maja@delfi.lv ar norādi "Dārza konkurss".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!