Foto: DELFI Aculiecinieks

Trešdien, 18. decembrī, Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) izplatījis brīdinājumu par spēcīgajām vēja brāzmām, kas dažviet Latvijā var sasniegt stipras vētras spēku. "Delfi Aculiecinieks" aicina iemūžināt vēja radīto postažu!

Foto vai video papildini ar nelielu aprakstu, kurā pastāsti "Delfi Aculieciniekam" par to, kurā vietā Latvijā esi iemūžinājis spēcīgā vēja postu. Reportāžu iesūti, izmantojot pievienošanas pogu zem raksta, vai arī reportāžu sūti e-pastā: aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Vētra".

Reportāžas gaidīsim līdz 20. decembra pusnaktij.

Jau ziņots, ka trešdienas vakarā Rīgā dienvidrietumu, rietumu vējš saglabāsies brāzmās līdz 25 līdz 26 metriem sekundē. Kā liecina LVĢMC publicētā informācija, dienā teritorijas lielākajā daļā gaidāma vēja pastiprināšanās, pēcpusdienā ziemeļu rajonos brāzmās sasniedzot stipras vētras spēku. Savukārt priekšpusdienā, sākot no jūras piekrastes, dienvidrietumu, rietumu vējš daudzviet Latvijā brāzmās sasniegs 20 līdz 23 metrus sekundē, bet pēcpusdienā ziemeļu rajonos pat 25 līdz 27 metrus sekundē. Vēja pierimšana gaidāma ceturtdienas naktī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!