Foto: Shutterstock
Valsts augstākās amatpersonas pirms šogad gaidāmajām Lieldienām aicinājušas visus palikt mājās, svinēt svētkus attālināti, ievērojot valstī saistībā ar jaunā koronavīrusa izraisītās saslimšanas "Covid-19" ierobežošanai noteiktos pasākumus, kā arī "ar olām sisties", ievērojot 2 metru distanci, kā arī krāsot olas, rādīt tās cits citam un "izdomāt kreatīvi un radoši", kā "sisties" attālināti. Parādi "Delfi Aculieciniekam" kādu jaunu veidu olu cīņām izdomāji tu!

Varbūt esi izdomājis kādu inovāciju, lai olu kaujas varētu rīkot drošā attālumā, bet varbūt šogad esi uzmeistarojis kādu skaistu Lieldienu dekorāciju vai esi nokrāsojis krāšņākās olas? Pastāsti, kā tu šogad svini Lieldienas!

Foto vai video ar aprakstu gaidām e-pastā: aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu, kas redzama zemāk.

Stāstus gaidīsim līdz 14. aprīļa pulksten 10 un varbūt tieši tu būsi laimīgais, kurš saņems "Delfi Aculiecinieka" balvu – tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!