Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Otrdienas vakarā naksnīgajās debesīs redzams 2020. gada lielākais supermēness, tāpēc "Delfi Aculiecinieks" mudina iesūtīt fotogrāfijas, kurās redzama šī parādība!

Tik liels Mēness, kāds tas būs naktī no 7. uz 8. aprīli, Latvijā šogad vairs nebūs redzams. Atsevišķās vietās pasaulē, piemēram, Austrālijā, labākais laiks, lai vērtos šajā parādībā, būs trešdienas, 8. aprīļa, vakars. Supermēnesi, tiesa, ne tik lielu kā aprīlī, šogad būs iespējams vērot vēl arī maijā.

Gaidīsim ne tikai fotogrāfijas, bet arī video reportāžas! Vienalga – esi to iemūžinājis ar profesionālu fotokameru vai telefonu – gaidītas būs visas reportāžas! Neaizmirsti arī norādīt vietu, kur skaistie skati iemūžināti.

Foto un aprakstu gaidām e-pastā: aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu, kas redzama zemāk.

Stāstus gaidīsim līdz 8. aprīļa pulksten 12 un varbūt tieši tu būsi laimīgais, kurš saņems "Delfi Aculiecinieka" balvu – tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!