Foto: DELFI Aculiecinieks
Latvija ir skaista jebkurā gadalaikā, taču rudens krāšņajā lapkritī it īpaši. Aicinām lasītājus parādīt lielākās un mazākās Latvijas pilsētās un pagastos novēroto zelta rudeni.

Gaidīsim foto vai video reportāžu ar rudenīgām ainavām, interesantas krāsas lapām vai iemūžinātu pēdējo rosīšanos dārzā kopā ar ģimeni. Parādi, kā baudi rudeni.

Reportāžu iesūti, izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu vai arī uz aculiecinieks@delfi.lv.

Rakstam pievienoto foto šajā oktobrī uzņēmis Kaspars, kurš ziņo, ka "ne tikai Sigulda ir skaista rudenī".

Savukārt "Delfi" lasītāja Annija iesūtījusi īpaši konkursam sagatavotu rudens iespaidu video, kas tapis Kurzemes pusē, Pedvāles brīvdabas muzejā Sabilē, Kuldīgā, un arī Rīgā.

Reportāžas cīnīsies par "Delfi" mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Rīgā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!