Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 16. maijā, notiek Lielā talka, kas šogad norisinās citā formātā, jo talkotāji mudināti nepulcēties baros, bet tā vietā talkot solo, duo vai ģimenes talkās. Arī šogad "Delfi Aculiecinieks" mudina pastāstīt par saviem Lielās talkas atradumiem!

Pēdējos gados "Delfi" aculiecinieki ir dalījušies ar ļoti neparastiem atradumiem Lielajā talkā, piemēram, gredzenu kārbiņā, 100 eiro banknoti, kā arī tie uzgājuši neparastu krūšturu koku, slepenu bunkuru, ļoti retu bruņurupuci Mūkusalas apkaimē un ne tikai. Arī šogad "Delfi Aculiecinieks" mudina ziņot par saviem atradumiem!

Gaidīsim foto vai video reportāžas ar neparastajiem atradumiem! Neaizmirsti pievienot arī nelielu aprakstu, kur šī "pērle" ir uzieta. Reportāžu sūti, izmantojot rakstā lejā skatāmo pievienošanas pogu vai arī uz e-pasta adresi: aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Lielā talka". Visas iesūtītās reportāžas pretendēs uz "Delfi Aculiecinieks" mēneša balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā.

Jau ziņots, ka Lielās talkas tradīcija aizsākās ar talku 2008. gada 13. septembrī, kas bija kā iedzīvotāju dāvana Latvijai tās 90. dzimšanas dienā. Šogad Lielās talkas organizatori pandēmijas dēļ pieņēma lēmumu pārcelt talku no šā gada 25. aprīļa uz 16. maiju, turklāt talkai šogad tika noteikts jauns formāts – talkot solo, duo vai ģimenes talkās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!