Foto: Maira Meija

Šodien krāšņajos adventes vainagos iededzam pirmo sveci, kas liecina par to, ka Ziemassvētki nav aiz kalniem. Turpinot tradīciju, arī šogad "Delfi Aculiecinieks" aicina padižoties ar saviem skaistajiem adventes vainagiem vai svētku dekoriem.

Reportāžu autori ir aicināti ne tikai iesūtīt fotogrāfijas ar adventes vainagiem vai svētku dekoriem, bet arī pievienot nelielu aprakstu par vainaga/dekora tapšanas procesu un izmantotajiem materiāliem. "Delfi Aculiecinieks" visus veikumus apkopos un izvērtēs, jo pašas interesantākās un oriģinālākās reportāžas pretendēs uz "Delfi Aculiecinieka" balvu – tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā.

Reportāžu sūti, izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu vai arī uz e-pastu: aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Adventes vainags".

Bildes un aprakstus gaidīsim līdz 2020. gada 6. janvārim. Savukārt līdz pat 17. janvārim augšupielādēsim un publicēsim visus lasītāju iesūtītos vainagus.

"Delfi Aculiecinieks" komanda laimīgo uzvarētāju paziņos 18. janvārī. Informāciju par uzvarētājiem varēs atrast "Delfi Aculiecinieks" apakšsadaļā - ziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!