Foto: DELFI Aculiecinieks
Nedēļa sākusies ar sniegputeni. Lielai daļai autovadītāju tas nozīmē grūtāk nokļūt uz darbu un atpakaļ mājās. Arī kājāmgājējiem īpaši jāpiedomā - lai dziļakā sniegā nepiebristu apavus un šķērsotu slidenos un pieputinātos ceļus. Portāls "Delfi" aicina tevi parādīt, vai un kā šodien izdevās mērot ceļu uz savu galamērķi. Foto attēlus publicēsim "Aculieciniekā".

Tikmēr mikroblogošanas vietnē cilvēki steidz ziņot par savu pieredzi.


Savukārt kāds portāla "Delfi" lasītājs aizvadītajā piektdienā, 9. decembrī - arī tad Latvijā ceļus pieputināja sniegs - ziņoja par savu pieredzi, mērojot ceļu no Latvijas uz Igauniju.

Autobraucējs stāstīja, ka apmēram 60 kilometru attālumā no Rīgas Via Baltica (E67) šoseja vispār nebija tīrīta. Šoferi nav varējuši saskatīt joslas. Pārvietošanās bijusi iespējama tikai ar 35 kilometriem stundā. Aculiecinieks braucienu raksturoja kā "nepatīkamu, jo uz Rīgas pusi brauca fūres". Viena no tām bija avarējusi.

"Piezvanīju uz Satiksmes ministriju pa tālruni 6728300, darbinieks nepieklājīgā tonī atbildēja, ka bija brīdinājumi iedzīvotājiem, ka labāk nebraukt, bet vispār viņi uztur ceļus atbilstoši laikapstākļiem, bet mēs, redziet (bezkaunīgie nodokļu maksātāji) vēlamies ceļus kā vasarā," stāstīja aculiecinieks. "Viss būtu ok, ja, iebraucot Igaunijā, neredzētu pavisam citu ainu ar tādiem pašiem laikapstākļiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!