Foto: DELFI Aculiecinieks
Sasnigusī biezā sniega kārta laukā baudīt ziemas priekus vilina kā lielus, tā mazus. Noteikti arī tu brīvdienās kopā ar ģimeni uzvēli kādu sniegavīru, piedalījies pikošanās sacensībās vai devies uz kalnu apgūt slēpošanas mākslu. "Delfi Aculiecinieks" aicina dalīties ar fotogrāfijās iemūžinātajiem ziemas mirkļiem.

Fotoattēlus konkursam vari iesniegt, izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu, vai arī uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv.

Jau ziņojām, ka naktī uz pirmdienu un rīta stundās Latvijā notika aktīva snigšana, līdz ar to daudzviet, bet galvenokārt centrālajā daļā, sniega segas biezums palielinājies par 6-8 centimetriem, ziņoja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Piemēram, portāla "Delfi" lasītājs Regnārs atsūtījis video, kurā iemūžināts sniegavīrs ar kūpošu cigāru.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!