Foto: Vivita Kokina
Otrdienas rītā daudzviet Latvijā valda neierasta ainava, jo pavasari ir nomainījusi ziema – uzsnidzis pat līdz septiņus centimetrus biezs sniegs, tāpēc "Delfi Aculiecinieks" aicina iesūtīt reportāžas ar ziemīgajām ainavām.

Gaidīsim ne tikai fotoattēlus, bet arī video. Neaizmirsti "Delfi Aculieciniekam" norādīt arī vietu, kur uzņemti ziemīgie foto.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka naktī no pirmdienas uz otrdienu un otrdienas priekšpusdienā Latvijas austrumu daļā gaidāmi intensīvi nokrišņi un izveidosies 6 līdz 8 centimetrus bieza sniega sega, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs. Gaidāmā snigšana var kavēt transporta kustību uz ceļiem, kā arī gājēju pārvietošanos. Atsevišķos rajonos var tikt traucētas āra aktivitātes.

Lielākais sniega daudzums otrdien gaidāms Bauskas, Jēkabpils un Līvānu pusē, Vidzemes augstienē, Madonā, Gulbenē un Alūksnē. Kurzemei šī nokrišņu zona varētu iet secen, savukārt Latgalē pie Baltkrievijas robežas galvenokārt prognozēts tikai lietus.

Sinoptiķi brīdina, ka lielākos postījumus šonedēļ radīs salnas.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto iesniegšanas formu, kas redzama zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!