Foto: DELFI Aculiecinieks
Pirms kāda laikā uz bedrainā autoceļa Jelgava-Eleja parādījās "tāds smuks lācītis – pēc izskata līdzīgs bijušajam premjeram", kas brīdināja par bedrēm. Aculieciniece Ieva pauž prieku, ka sociālā aktivitāte ir nostrādājusi, tagad ceļš ir izbraucams.

"Redz, ka tad, ja pievērš cilvēku un mediju uzmanību, tad vismaz kaut kas valstī notiek. Citādāk reizēm nekādi. Piemēram, pirms kāda laika, braucot pa bedraino ceļu no Jelgavas uz Eleju, aiz Platones tilta parādījās skats ar "asfalta mākslu" jeb, manuprāt, viennozīmīgs mājiens valdībai," skaidro Ieva.

"Tāds smuks lācītis – pēc izskata līdzīgs bijušajam premjeram – brīdināja par bedrēm. Un laikam jau nostrādāja, jo tagad ceļš ir kārtīgi noasfaltēts un vismaz ir normāli izbraucams," turpina aculieciniece. "Laikam Latvijā vajadzētu šādu veselu lācīšu armiju uz ceļiem kā norādes valdībai, tad varbūt vismaz visi ceļi būtu beidzot labā stāvoklī."

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!