Foto: DELFI Aculiecinieks
Otrdienas rītā Jelgavas novada Līvbērzē uz autoceļa Jelgava-Tukums notikusi kravas vilciena sadursme ar vieglo automobili. Negadījumā cilvēki nav cietuši, ziņo "Delfi" lasītājs Ivo. Satiksme uz šosejas Jelgava-Tukums pilnībā atjaunota.

Saskaņā ar Valsts policijas sniegto informāciju, satiksmes negadījums noticis uz Līvbērzes dzelzceļa pārbrauktuves. Izsaukums uz notikuma vietu saņemts pulksten 8:48.

Likumsargiem patlaban zināms, ka sadursme notikusi, 1986. gadā dzimušam vīrietim ar "Mitsubishi L200" šķērsojot Līvbērzes dzelzceļa pārbrauktuvi pie sarkanā, aizliedzošā signāla. Tādējādi autovadītājs nedeva ceļu lokomotīvei ar 51 vagonu.

Automašīnas vadītājs sadursmē nav cietis, taču trieciena rezultātā bojāts transports, luksofora stabs un betona stabiņš.

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) pārstāve Ieva Kustova: "Sadursme bija salīdzinoši viegla, abi automašīnā esošie paši atteicās no medicīniskās palīdzības. Arī dzelzceļa infrastruktūra sadursmē nav bojāta," piebilda Kustova. LDz pārstāvji gan atzina, ka negadījumā ir nedaudz bojāta kravas vilciena lokomotīve.

Tāpat LDz pārstāvji piebilda, ka šajā dzelzceļa posmā pasažieru vilcieni nekursē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!