Foto: DELFI Aculiecinieks
20. oktobra agrā rītā Jelgavā, Pils salā pulcējās makšķernieki, lai piedalītos rudens čempionātā "Lielupes līdaka 2018". Tradicionālajās sacensībās, kas noritēja posmā no Lielupes tilta līdz Svētes ietekai, piedalījās 38 laivas, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Boriss Zaezerskis.

"Makšķerēšana - tā ir viena no senākajām cilvēku nodarbēm. Mūsdienās cilvēki dodas makšķerēt, lai atpūstos vai arī tā ir aizraušanās – sporta veids. Makšķerēšana ar spiningu prasa ne tikai atrast vietu, kur "stāv" līdaka, zandarts vai asaris, bet arī piemeklēt nepieciešamo ēsmu un spiningu, lai notvertu plēsīgu zivi," raksta Boriss.

Kā klāsta aculiecinieks, teju visi makšķernieki, kuri piedalījās sacensībās, atgriezās ar lomu. Lielāko līdaku notvēra Aigars Jurēvics. Viņa zivs bija 110 centimetrus gara un svēra 8,2 kilogramus. Noslēgumā noritēja arī uzvarētāju apbalvošana.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!