Foto: Publicitātes foto
Negaidītu pārsteigumu garām braucošajām dāmām sabiedriskā transporta pieturā Klīves 8. martā sarūpēja divi puiši. Viņi autobusos un auto sēdošajām sievietēm katrai dāvā dzeltenas tulpes, kā arī pa našķim.

Sieviešu apdāvināšanas akciju īsteno turpat netālu izvietotais uzņēmums "Trimmen Tractors", kas dažādos svētkos allaž garāmbraucošos pārsteidz ar iespaidīgām instalācijām.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja uzņēmuma pārstāvis Gints Timosko, tad dāmas ar tulpēm "Klīvēs" tiek apdāvinātas jau ceturto gadu. Iepriekšējos gadus ziedi galvenokārt dāvāti autobusos braucošajām sievietēm, kad transportlīdzeklis piestāja pieturā. Savukārt šogad, kā novērojuši darbinieki, sievietes ar automobiļiem līdz pieturai Klīves dodas speciāli, bet saņēmušas ziedus, dodas atpakaļ.

"Pirmās dāmas autobusā mēs apsveicām pulksten 5.48. Izskatās, ka atšķirībā no citiem gadiem, ar 400 tulpēm nebūs pietiekami, nākamgad jāplāno iepirkt vairāk ziedu," secinājis Timosko.

Sociālajā vietnē "Facebook" izvietotajā akcijas aprakstā teikts: "Mūsdienās kārtīgam un cērtamam bruņiniekam balta zirga, visdrīzāk, nebūs. Viņš darīs savu darbu, liks Tev smaidīt, cienīs apkārtējos, bubinās 4-5x retāk nekā Tu, atkal liks Tev smaidīt, un nekad neiedziļināsies bezjēdzīgās diskusijās par to vai 8.martā cilvēki drīkst viens otram dāvināt ziedus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!