Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" lasītāja Līga nesen piedzīvojusi kādu amizantu epizodi – viņas auto iestiga netālu no mājām Medņevā, Balvu pagastā, bet laukā no spēkrata izdevies izkļūt tikai caur lūku.

Piedzīvojums gadījies pirmdien, 12. decembrī, kad lielā daļā Latvijas bija vērojama stipra snigšana.

"Ieputināti ceļi. Sniegs līdz ceļgaliem. Vienīgais veids, kā varēja izkļūt no automašīnas, – caur lūku. Paldies Jānim par palīdzību," portālam "Delfi" ziņoja Līga.


Tajā pēcpusdienā viņa pēc darba devās uz mājām. Zinājusi, ka ceļš nebūs rūpīgi tīrīts, tomēr cerēja netīrītajai daļai "izlidot cauri". "Beigās ielidoju kupenā," viņa smejoties atzīst. Durvis viņai neizdevās atvērt, jo sniegs bija pārāk dziļš. Palīgā nācis kaimiņš ar traktoru. Viņš Līgas spēkratu izvilka no kupenas, kā arī izšķūrēja ceļu līdz mājām.

Vaicāta, kā kopumā vērtē, vai pašvaldība pietiekami labi uztur Medņevas ceļus ziemā, Līga saka: "Šogad ir slikti". "Prasu kaimiņam, viņš arī manu ceļu tīra. Ja pazvanu Medņevas pagasta priekšniekam, tikai tad atsūta cilvēku iztīrīt," atzīst Līga.

"Delfi" lasītāja savu stāstu portālam uzticēja, atsaucoties aicinājumam: Putenis uz Latvijas ceļiem: parādi, kā izdevās nokļūt darbā un mājās! Pastāsti arī tu savu stāstu par sniega radītiem piedzīvojumiem ziemā un mēs to publicēsim "Delfi" sadaļā "Aculiecinieks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!